Wendy Maria Laimböck-Dekker

Filmmaker - Fotograaf

Vaarwel Video

"Word gezien, word herinnerd"

Over Mij
Mijn naam is Wendy Maria. Ik ben initiatiefnemer en mede-oprichtster van Branchevereniging Herinneringsspecialisten Nederland (voorheen Bij Leven Vaarwel). Van oorsprong ben ik journalist. Tegenwoordig ben ik vooral filmmaker en zet ik mijn journalistieke achtergrond in om de mooiste verhalen naar boven te krijgen, terwijl de camera draait.

Spijt

Ik heb meerdere mensen verloren die me dierbaar waren. Ik heb gevoeld wat ‘iemand missen’ betekent. Maar ook hoe een ‘gemiste kans’ voelt. Zo heb ik spijtig genoeg geen bewegend beeld van mijn hartsvriendin, die plots uit het leven stapte. Geen videomateriaal waarop ik nog eens kan zien hoe ze onbedaarlijk kon lachen, hoe ze veel te veel suikerklontjes in haar koffie deed en hoe nonchalant ze een sigaret opstak. Ook heb ik er niet op tijd aan gedacht om een andere vriendin te filmen, die uiteindelijk aan kanker overleed en een 5-jarige dochter achterliet. Hoe mooi zou het voor haar dochter zijn geweest, als ik haar zo’n tastbare herinnering cadeau had kunnen doen? Als ik als Herinneringsspecialist anderen dat ‘gemiste kans’-gevoel kan besparen, is mijn persoonlijke missie geslaagd.

Documentair portret
Als Herinneringsspecialist heb ik inmiddels met mijn bedrijf VaarwelVideo al vele ongeneeslijk zieke mensen geholpen een videoboodschap te maken voor hun dierbaren. Maar ook wanneer je kerngezond bent en nog vol in het leven staat, maak ik graag een documentair videoportret van en voor jou. Het is nooit te vroeg. Juist nu is het zinvol om te vast te leggen wie je bent en waar je staat in het leven. Een waardevol document voor later. Voor jou en voor de mensen die je liefhebt. Kijk op voor meer informatie op DekkerDoc.nl

Vaarwel Video

Wendy Maria Laimböck-Dekker

+3165467787

Volg mij ook op:

Deel dit via: