Marieke ten Thij

Ambachtelijk tassenmaker

Atelier 2T

"Herinneringen vasthouden en met je mee dragen"

Jassen vertellen een verhaal. Ze zijn met liefde gedragen. Ze hebben een stukje van de wereld gezien. Bij een gedragen leren jas horen vaak mooie en bijzondere herinneringen. Aan de persoon die de jas altijd droeg, aan gebeurtenissen waar de jas onderdeel van was of misschien wel aan je eigen jongere jaren. Soms liggen jassen jaren op zolder, of hangen ze achter in de kast. Hoe mooi is het dat het verhaal van de jas in een andere vorm als tas weer een vervolg kan krijgen.

Ik ben Marieke ten Thij en als ambachtelijk tassenmaker verwerk ik het leer van jouw bijzondere jas in een unieke Memory bag. Zo kun je de herinneringen vasthouden en weer meenemen op pad om nieuwe herinneringen te maken.

Meer informatie over de Memory bags en verhalen achter tassen die ik eerder maakte vind je op mijn website. Neem gerust vrijblijvend contact op bij vragen of om je ideeën met me te bespreken.

Atelier 2T

Marieke ten Thij

Aalsmeer

06 474 52005

Volg mij ook op:

Deel dit via: