Linda de Ree

Linda de Ree

Textielbewerker

Hoezen om te kussen

"Mooie momenten worden waardevolle, tastbare herinneringen"

Van stof tot aandenken
Herinneringen draag je altijd met je mee, maar soms is het fijn om ook iets tastbaars te hebben wat je troost en warmte biedt.

Onder de naam Hoezen Om Te Kussen maak ik zachte herinneringsproducten van stof. Meestal van kledingstukken, maar het kan natuurlijk ook van een gordijn of beddengoed zijn.
Kleding is emotie en roept herinneringen op doordat het iemands favoriete trui is geweest of het eerste rompertje van je kindje. Kledingstukken herinneren je aan verdrietige momenten waarop je iemand mist, maar zeker ook aan blije momenten zoals geboorte, huwelijk of vakantie.

Maar hoe mooi zou het ook zijn om zelf al een zachte herinnering voor later te creëren als kostbaar geschenk voor jouw dierbaren.
De mogelijkheden voor een zacht herinneringsproduct zijn eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan een kussen om te omarmen, een knuffel om mee te spelen of een plaid om onder weg te kruipen.

Van een wollen trui tot zijden sjaal, van sok tot zakdoek, alle soorten kledingstukken en materialen kan ik verwerken op een mooie manier in een zachte herinnering.
Vaak krijg ik een hele stapel kleding en ga ik creatief aan de gang. Van borstzakje, tot knopen of stropdas, ik zoek altijd naar een mooie match.

Heb je nog kledingstukken in de kast liggen waar je geen afscheid van kunt nemen, omdat deze zoveel mooie herinneringen bij je oproepen en ben je benieuwd of ik hiervan een kussen, knuffel, plaid of iets anders kan maken?

Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek. Ik luister graag naar jouw verhaal en denk met je mee over jouw unieke tastbare herinnering.

Hoezen om te kussen

Linda de Ree

Aalsmeer

06 28855841

Volg mij ook op:

Deel dit via: