Ilianit Snoek

Personal organizer

Ilianit Snoek

"Verzamel herinneringen in plaats van spullen"

Opruimen en organiseren is iets wat er al heel jong in zat bij mij. Maar daar kwam ik in 2019 pas achter. Na de opleiding Professional Organizer ben ik in 2020 mijn eigen bedrijf gestart. Ik geniet sindsdien van de dankbaarheid en opluchting van mijn klanten wanneer ze hun spullen anders durven vast te houden en erachter komen waarmee ze graag omringd willen worden.

Als personal organizer en opruimcoach help en begeleid ik jou in het proces van het opruimen en het organiseren van de spullen in jouw huis. Dat doe ik met liefde omdat ik iedereen de magie van een rustig en opgeruimd huis gun. Opruimen gaat namelijk niet over jouw spullen, maar opruimen gaat over JOU!

Een belangrijk onderdeel van de bezittingen van een mens zijn de spullen van emotionele waarde, de spullen met herinneringen. Deze zijn vaak weggestopt in dozen, bakken of tassen op zolder, in een schuur of ander soort berging. Veel mensen ervaren het vaak als lastig om er afscheid van te nemen of een beslissing over te nemen. Maar het staat in de weg, het zorgt voor overvolle ruimtes en irritatie of het verdient een veel mooiere plek in huis dan dat donkere hoekje.

Door mijn opruimtalent en mijn gave om snel te verbinden met wat mensen nodig hebben, een respectvolle aanpak en een groot empathisch vermogen, kan ik je helpen met al jouw vragen tijdens het opruimproces. Op een vertrouwelijke manier kan ik jou raken en bewust laten worden. Dat doe ik door samen met jou antwoorden te vinden op vragen als: hoe wil jij herinnerd worden, wat wil jij nalaten en hoe wil jij het nalaten. Ik help je zoeken naar de mogelijkheden om herinneringen los te laten of op een andere manier bij je te houden.

Mijn doel is zo veel mogelijk mensen lichter en gelukkiger te laten leven met minder. Zodat er meer tijd is voor wat voor jou belangrijk is in het leven.

Ben jij gemotiveerd, heb je zin om de boel nu echt eens aan te pakken en wil je leren hoe het anders kan? Ik sta voor je klaar.

Ik woon in Aalsmeer (NH), maar ben bereid tegen een reiskostenvergoeding overal naartoe te reizen. Mijn uurtarief is 67 euro inclusief btw en exclusief reiskosten.

Voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking mag je altijd contact opnemen via: ilanitsnoek@me.com of telefonisch/whatsapp op: 0624772626.

Ilianit Snoek

Ilianit Snoek

Aalsmeer

0624772626

Volg mij ook op:

Deel dit via: