Hanneke Kiel-de Raadt

Schrijver

Boekportret.nl

"Wie vertelt jouw verhaal als je er niet meer bent?"

Het vertelde verhaal omgezet in een geschreven verhaal.
Door middel van interviews schrijf ik de verhalen op die anders verdwijnen. Je hoeft geen topsporter, verzetsheld of popster te zijn geweest om een interessant levensverhaal te kunnen vertellen. Jouw jeugd, jouw kindertijd, gezien door jouw ogen en verteld in jouw woorden zijn het waard om op papier gezet te worden. Samen met de mooiste foto’s uit je album of schoenendoos wordt het een prachtig boek of magazine.
Prettig gesprek
Ik krijg vaak terug dat ik een rustige, open persoonlijkheid heb. Dat ik goed kan luisteren en dat ik een verhaal bondig en goed leesbaar op papier kan zetten, maar dat ik wel dicht bij de woorden van de verteller blijf. Ik studeerde Nederlands en specialiseerde me uiteindelijk in interviewen en schrijven van persoonlijk verhalen. Voordat er ook maar iets in druk verschijnt, laat ik de teksten altijd goedkeuren door de geïnterviewde en opdrachtgever.
Voor wie?
Levensverhalen zijn voor alle leeftijden. Om een periode af te sluiten en op een rijtje te zetten. Bijvoorbeeld als je stopt met een carrière of als je gaat verhuizen. Mijn meeste klanten zijn iets ouder en willen hun levensverhaal vertellen nu ze dat nog kunnen doen. Of hun kinderen willen dat laten vastleggen.
Memoires?
Een levensverhaal hoeft niet een dik boek te zijn dat in de boekwinkel komt te liggen. Het kan zelfs de dikte hebben van een magazine en het kan ook in een oplage van twee stuks gedrukt worden, voor de kinderen. Jouw verhaal, gezien door jouw ogen en verteld in jouw woorden is altijd uniek.
Locatie
Ik ben gevestigd in Baarn maar kan opdrachten overal in Nederland en Vlaanderen uitvoeren.

Boekportret.nl

Hanneke Kiel-de Raadt

Baarn

06 444 66991

Volg mij ook op:

Deel dit via: