Hadass Pelter en Ann Duchateau

Theatermakers

Levenzegt

"Samen het leven vieren en herinneringen koesteren"

Of je nu iemand wil herdenken, iets te vieren hebt, een bijzondere gebeurtenis wil markeren of gewoon een speciaal moment wil delen… De Herinnerkring geeft een mooie en originele invulling aan elke bijeenkomst waar herinneringen centraal mogen staan.

Wat is een Herinnerkring?
Met een Herinnerkring maak je een bijzondere en gezamenlijke ervaring. Wij helpen mensen hun herinneringen en anekdotes, hun persoonlijke belevingen en ervaringen, hun eventuele wensen en dromen te delen met elkaar.
Daarvoor werken wij met een bijzondere vorm van improvisatietheater, waarmee wij op een verbindende en artistieke wijze vorm geven aan bijeenkomsten. Dit resulteert in een gedeelde beleving, vernieuwde herinneringen en een diepere verbinding met elkaar.

Wanneer?
Onze voorstellingen worden gevraagd:
• als inhoudelijke invulling tijdens een bijzondere verjaardag, een huwelijk, een geboorte, een lentefeest, een jubileum, pensioen, teambuilding, prijsuitreiking,…
• om een herdenkingsmoment voor overledenen of collectief (levend) verlies vorm te geven
• om als palliatieve mooi afscheid te nemen van de mensen die achterblijven
• om een project, fase, periode,… af te ronden
• als kick-off of wrap-up bij een evenement
• om gewoon samen te zijn, uit te wisselen en op een originele manier te verbinden

Waar?
Wij spelen in heel Nederland en Vlaanderen op fysieke locaties, van huiskamer tot grote theaterzaal. Daarnaast spelen wij ook online en hybride voorstellingen zodat mensen van over de hele wereld kunnen deelnemen.

Levenzegt

Hadass Pelter en Ann Duchateau

Nederland, België, internationaal (fysiek, hybride en online)

+31 6 18879905

Volg mij ook op:

Deel dit via: